Vinduesvask

På høje bygninger med drone

Vinduesvask på høje bygninger og glasfacader er både tidskrævende, men kræver oftest lift eller stillads. Dette gør vinduesvask til en kostbar og farlig opgave at udføre.

Af samme årsag efterlades vinduer på høje eller svært tilgængelige bygninger oftest beskidte i længere tid.

Hos Skycare er vi de første med tilladelse i Danmark, til at måtte udføre vinduesvask på høje bygninger, med en drone. Vi sikrer dermed en væsentlig reduktion i omkostningerne og et enestående resultat, mens vi eliminerer det farlige arbejdsmiljø.

Samtidig giver dette mulighed for at få udført vinduesvask langt oftere end hidtil, hvilket er til stor glæde for alle ejendommens beboere eller medarbejdere.

Drone vasker vinduer

Derfor bør du overveje Skycare til din vinduesvask

Ny teknologi giver naturligvis også anledning til nye spørgsmål. Eksempelvis hvordan en drone uden berøring med vinduet, kan levere en tilfredsstillende rengøring. Det samme spurgte vi os selv om, men må efter adskillige prøveflyvninger konstatere, at resultatet er i fuld lighed med traditionelle metoder.

Derudover efterlader vi ikke sæberester i rudelister- og kanter, som næste gang det regner, løber ned ad vinduerne og efterlader striber og pletter. Dette sker ikke, fordi vi udelukkende bruger 100% rent vand uden kalk og mineraler.

Billigt & effektivt

Takket være dronens agilitet, er det muligt at vaske vinduer i et uset tempo. Derudover skal der ikke bruges lift eller stillads, hvilket afspejles i økonomien.

Altid rene vinduer

Med vores drones effektive arbejde, er der færre omkostninger, hvorfor vi kan vaske vinduer på jeres ejendom langt oftere end i har været vant til.

Sikkert arbejdsmiljø

Vi skal hverken klatre på jeres bygning, eller have en tung lift i brug, for at vaske jeres vinduer. Vi klarer det hele fra jorden, hvilket eliminerer det farlige arbejdsmiljø.

Nem adgang

Ejendomme i tættere bebygget områder eller glasfacader ud til vandet er ingen hindring for vores droner. Vi tilgår nemt alle svært tilgængelige områder.

Sådan vasker vi vinduer med en drone

Et højtryksanlæg på jorden forsyner dronen med rent vand i op til 100 meters højde. Vandet er helt rent og indeholder hverken kalk, salt, mineraler eller kemikalier. Der efterlades derfor ingen pletter eller striber på vinduerne efter vask.

Derudover er vandet varmet op til 70 grader, som med et tryk på op til 125 bar, sikrer en ren overflade – fri for skidt og snavs.

Vores vinduesvask begrænser sig ikke kun til vask af almindelige vinduer og ruder på etageejendomme eller kontor- og industribygninger, men tilbydes også til vask af glasfacader i alle størrelser og udformninger.

Vil du høre mere om vores vinduesvask?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan vi kan vaske vinduerne eller glasfacaderne på netop jeres bygning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Da ingen ejendomme eller bygninger er ens, kigger vi også gerne forbi til en uforpligtende dialog om mulighederne for en effektiv og sikker vinduesvask der matcher jeres behov.

info@skycare.dk 43 99 99 99