Hvem er vi?

Vi er en familiedrevet virksomhed med kompetencer, der rækker bredt, og et unikt drive for altid at yde det ypperste på hvert vores felt. Dette har i de sidste 15 år været DNA’et i flere fælles succesfulde virksomheder.

I 2021 opstod interessen for dronens potentiale og hvordan den allerede nu og i fremtiden kan løse mange af de opgaver, vi i dag udfører med mennesker, tungt maskineri eller risikofyldte arbejdsgange.

Dette blev startskuddet til en rejse, der kun lige er begyndt, hvor vi har som mission at effektivisere og optimere rengøringsbranchen med hjælp fra dronens utallige muligheder. Velkommen til Skycare!

Følg vores udvikling

2023

I januar får vi vores første tilladelse fra Trafikstyrelsen til at måtte udføre droneoperationer i en specifik kategori. Dette giver os mulighed for at flyve med en drone, tilkoblet et højtryksanlæg, på bygninger i og uden for byen. I samme forbindelse etableres Skycare, som omfavner ydelserne i denne kategori.

Den første specialbyggede og operationsdygtige drone med dertilhørende mobilt højtryksanlæg leveres.

2022

I vores arbejde med høje bygninger i Dronefirmaet, ser vi hvordan vinduer, facader, tage, m.v. oftest ikke rengøres og vedligeholdes i samme grad, som de burde. Dette skyldes hovedsageligt de svære adgangsforhold, som gør opgaven både dyr og farlig.

Derfor beslutter vi os for sideløbende med diverse inspektionsopgaver i Dronefirmaet, at afsøge mulighederne for at kunne udføre disse opgaver med hjælp fra en drone. På den måde kan vi eliminere store arbejdsrisici, samt udføre opgaverne langt mere effektivt.

I gennem mere end et halvt år er vi i dialog med den etablerede rengøringsbranche, producenter og leverandører af droner og højtryksanlæg, samt Trafikstyrelsen. Alt sammen for at forstå kompleksiteten i det arbejde vi skal udføre. Må en drone udføre arbejdet? Kan dronen opnå et tilfredstillende resultat? Hvordan får vi drone og højtryksanlæg til at arbejde sammen?

Det hele udmunder sig i en SORA*-ansøgning til Trafikstyrelsen, der som øverste myndighed for luftrummet, skal godkende vores planer om at flyve med rengøringsdroner.

2021

De første linjer tegnes for en drone-virksomhed i form af Dronefirmaet.dk. Her er det vores primære formål at udføre inspektioner af tagkonstruktioner, facader, bygninger og landområder.

Her kan vi hjælpe håndværkere, rådgivere, ejendomsadministratorer, boligforeinger, m.fl., i at få det fulde overblik over de opgaver der venter i vedligeholdelsen af de områder der ellers ville være svært tilgængelige, kræve dyrt udstyr eller meget tid.

*SORA = Specific Operations Risk Assessment

Vores droneoperationer følger altid gældende nationale og europæiske regler:

  • Alle gældende EU- og nationale regler relateret til privatliv, databeskyttelse, ansvar, forsikring, sikkerhed og miljøbeskyttelse.
  • Gældende forordning (EU) 2019/947, forordning (EU) 2020/629 og BEK 2253 af 29. december 2020.
  • Betingelser og krav fremsat i vores operatørtilladelse givet af Trafikstyrelsen.
Læs mere om vores tilladelse
Samarbejde med Anders Andersen rengøring

Skycare har indgået et samarbejde med Anders Andersen Rengøring. Anders Andersens Rengøring er Danmarks største leverandør af vinduespolering og var først i Norden med Svanemærket polering. Vores vinduespudsere er veluddannede håndværkere og udfører alle opgaver med stolthed og stabilitet

Lær mere om Anders Andersens Rengøring