Facaderens & algebehandling

På høje bygninger med drone

Beskidte facader får ikke kun en ejendom til at se gammel, træt og slidt ud. Bevoksning på facader kan også slå rødder, som finder vej gennem murværket, fuger eller samlinger og kan forårsage unødige skader og frostsprængninger.

Facader kommer i mange forskellige materialer. Beton, sten, træ, kobber, stål eller diverse kompositmaterialer. Uanset overflade, kan vi med vores drone rengøre facaden på den rigtige og mest skånsomme måde.

Det er nemlig ikke altid, at en højtryksrensning af en facade er at foretrække, da det kan gøre skade på murværk eller overflade. Her løser vi det med en selvrensende skum, der over få måneder fjerner alger, mos og bevoksning, og efterlader facaden ren og pæn.

Drone renser facade

Derfor bør du overveje Skycare

Der kan være mange gode grunde til at vælge os fremfor de traditionelle løsninger. Vi er mere effektive, gør ikke brug af tungt udstyr eller materiel, bruger udelukkende miljøgodkendte produkter og har elimineret det farlige arbejdsmiljø på høje bygninger.

Derudover er vi de første med tilladelse i Danmark, til at måtte udføre netop facaderens på høje bygninger, med en drone.

Billigt & effektivt

Vi skal hverken bruge store lifte eller tungt udstyr for at rense jeres facade. Vi klarer det hele fra landjorden med en drone, som effektivt kommer hele vejen rundt.

Selvresende skum

Vores miljøgodkendte selvrensende skum betyder, at vi ikke skal ødelægge jeres facade med højtryk. På bare få uger vil i kunne se en verden til forskel.

Sikkert arbejdsmiljø

I og med vi kan styre hele rengøringen fra jorden, eliminerer vi en stor del af det farlige arbejdsmiljø, som er forbundet med at have folk hængende i højden.

Nem adgang

Ejendomme i tættere bebygget områder eller med facader ud til vandet er ingen hindring for vores droner. Vi tilgår nemt alle svært tilgængelige facader.

Sådan udfører vi facaderens og algebehandling med en drone

Facader kommer i mange forskellige materialer. Beton, sten, træ, glas, kobber, stål eller forskellige kompositmaterialer. Uanset overflade, kan vi med vores drone rengøre facaden på den rigtige og mest skånsomme måde.

I modsætning til vores vinduesvask, er højtryksrensning af en facade i ovenstående materialer ikke altid at foretrække, da det kan gøre skade på eksempelvis murværket. Her løser vi det med en selvrensende skum, der efter blot få ugers virkning, nedbryder bevoksning, mos og alger og efterlader facaden ren og flot.

Et højtryksanlæg på jorden forsyner dronen med de rette rengøringsmidler i op til 100 meters højde. Trykket i strålen fra dronen indstilles fra jorden, således der ikke gøres skade på murværk eller facadematerialer.

Vil du høre mere om vores facaderens?

Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan vi kan algebehandle facaderne på netop jeres ejendom – uanset materiale? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Da ingen facader på ejendomme eller bygninger er ens, kigger vi gerne forbi til en uforpligtende dialog om mulighederne for den bedste rengøring og behandling af jeres facader.

info@skycare.dk 43 99 99 99