Solcellevask

Undgå energitab med rene solceller

Med vores profesionelle solcellevask, fjerner vi den uønskede belægning der over tid sætter sig på solcellerne. Snavs, pollen, støv, sod og fedt kan reducere solcelleeffektiviteten med op til 40% i ekstreme tilfælde.

Der er derfor mange penge at hente, ved at få sine solceller vasket regelmæssigt, da enhver form for snavs på solcellerne resulterer i energitab.

I stedet for at bruge en børste på en teleskopstang, som man typisk ser ved en solcellerensning, så har vi gjort det muligt med en drone.

På den måde er vi i stand til at gøre det effektivt, uden at beskadige eller ridse solcellerne – selv på høje bygninger eller ejendomme.

Drone udfører solcellevask på tag

Derfor bør du overveje Skycare

Selvom de fleste solcelle-producenter hævder at panelerne er selvrensende, viser vores erfaring desværre, at dette ikke altid er tilfældet. Regn og vind tager det meste, men der opbygges over tid en pollen- og algebelægning, som regnen ikke kan fjerne.

Over en længere periode vil dette kunne måles på effektiviteten af dine solceller. Vi anbefaler derfor som minimum, at du får vasket dine solceller en gang om året. Dermed sikrer du den maksimale udnyttelse af dit solcelleanlæg, samt længere levetid.

kemikaliefri vask
Ingen kemikalier

Vi bruger 100% rent opvarmet vand, uden kalk, mineraler eller kemikalier. Der efterlades dermed ikke kalk eller sæberester, som brænder sig fast i solen.

Præcis & effektiv

Ved hjælp af dronens kameraer sikrer vi os en grundig og effektiv vask af dine solceller i alle højder – uanset om de ligger på flat eller skråt tag.

100% kontaktfri

Børster, svampe eller klude, som ikke er egnet til opgaven, risikerer at gøre skade på solcellerne. Derfor benytter vi os udelukkende af 100% kontaktfri vask.

Nem adgang

Vi skal ikke op og kravle på taget, men kan klare det hele på jorden med dronen i luften. Den kommer nemt omkring i alle højder og på alle flader.

Sådan udføres solcellevask med en drone

Eftersom solceller har til opgave at bruge solens energi, er de typisk rettet direkte mod solen. Derfor er det vigtigt at rengøringen altid foregår, mens solen ikke står direkte på. Det vil sige først eller sidst på dagen, eller når solen ikke skinner.

I modsætning til den traditionelle løsning med en børste på en teleskopsstang, som bliver skubbet frem og tilbage fra jorden, så foregår vores arbejde lidt anderledes. Vi har nemlig udviklet en drone, som kan overflyve solcellerne på dit tag.

Dronen er udstyret med en højtrykslanse, som fra jorden bliver forsynet med 100% rent opvarmet vand. Dermed kan dronen med det rette vandtryk, der ikke beskadiger solcellerne, effektivt og med stor omhu vaske alle dine solcellepaneler helt rene.

Vil du høre mere om vores solcellevask?

Ønsker du at få mere effektivitet ud af solcellerne på din ejendom eller bygning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Oftest er der individuelle forskelle der skal tages højde for, hvorfor vi gerne kigger forbi til en uforpligtende dialog, om mulighederne for den bedste vask af dine solcellepaneler.

info@skycare.dk 43 99 99 99