Sikkerhed & tilladelse

Vi flyver med tilladelse fra trafikstyrelsen

I starten af 2023 fik vi vores første tilladelse fra Trafikstyrelsen til at måtte udføre droneoperationer i en specifik kategori. Dette giver os mulighed for at flyve på bygninger i og uden for byen, tilkoblet højtryksanlæg.

Tilladelsen gives på baggrund af en fyldestgørende ansøgning og risikovurdering i form af en SORA, som nøje beskriver hvilke scenarier vi flyver under og risikoen herved.

Tilladelsen stiller store krav til vores flyvninger, sikkerhedsprocedurer, udstyr, dokumentation og medarbejdere. 

SORA = Specific Operations Risk Assessment

Vores droneoperationer følger altid gældende nationale og europæiske regler:

  • Alle gældende EU- og nationale regler relateret til privatliv, databeskyttelse, ansvar, forsikring, sikkerhed og miljøbeskyttelse.
  • Gældende forordning (EU) 2019/947, forordning (EU) 2020/629 og BEK 2253 af 29. december 2020.
  • Betingelser og krav fremsat i vores operatørtilladelse givet af Trafikstyrelsen.
100 meter i højden

Med vores tilladelse må vi udføre flyvning på bygninger i op til 100 meter i højden. Alt imens dronen er forbundet til et højtryksanlæg på jorden.

Vægt på 33 kg

For at gøre vores arbejde muligt er vores droner, udstyr og tilladelse godkendt til at lette fra jorden med en totalvægt på op til 33 kg.

Testet udstyr

Droner og udstyr inspiceres altid før og efter flyvninger. Service udføres løbende og efter producenternes forskrifter og retningslinjer.

Fuldt forsikret

Selvom vores udstyr altid er i topform, er vi stadig fuldt forsikret, således du trygt kan lade os udføre arbejde på din bygning eller ejendom.