Persondatapolitik

Persondatapolitk hos Skycare ApS

Vi indsamler kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indsamle persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Skycare ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan i den forbindelse indsamle oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Skycare ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside.
  • Anmoder om et tilbud på en ydelse eller et produkt.
  • Afgiver en ordre på en ydelse eller et produkt.
  • Opretter en kundekonto.
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Anmelder vores hjemmeside.
  • Kontakter os via vores kontaktformularer eller direkte mail.

Behandlingsgrundlag og -formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og CVR-nr indsamler vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indsamler vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt dialog omkring den ønskede ydelse eller produkt.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at afgive en ordre af vores ydelser eller produkter, vil du desværre ikke have mulighed for at gennemføre købet.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter du har modtaget din vare eller ydelse, under hensynstagen til regnskabsloven.

Andre modtagere af dine personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi videregiver kun persondata til tredjemand i de tilfælde hvor denne er nødvendig for at gennemføre købet af din ydelse eller dit produkt.

Vi har vores hjemmeside hostet hos Simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.com’s datacentre.

Fakturering og kundeoplysninger opbevares i regnskabsprogrammet Visma e-conomic. Alle persondata som er relevante for fakturering vil blive opbevaret i Visma e-conomic’s datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Håndtering af videomateriale

Såfremt vores dronekameraer optager på offentlige områder, opbevares disse optagelser på lokale krypterede drev, hvor kun ansvarlige medarbejdere i Skycare ApS har adgang.

Råmaterialet redigeres og klippes således, at personfølsomme oplysninger, såsom nummerplader, navne, ansigter og personer sløres i det færdigarbejdede materiale for kunden. Personfølsomme oplysninger vil derned ikke komme i tredjemands besiddelse.

Råmaterialet opbevares i op til 3 måneder efter udlevering af de færdigbehandlede optagelser til kunden.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata.
  • At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: +45 33193200
Fax: +45 33193218

Se evt.: https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/ 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@skycare.dk.

DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Skycare.dk er:

Skycare ApS
Rugvænget 40
2630 Taastrup
E-mail: info@skycare.dk
Telefon: +45 43999999
CVR:

Opdateret senest d. 29. november 2023